Brevporto i Borlänge

Brevporto i Borlänge Tillsammans finns det 9 postombud i Borlänge som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Borlänge och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Borlänge till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Borlänge där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Dalarna. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Borlänge genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Borlänge

Coop Konsum


Bragegatan 6
784 44  Borlänge

ICA Nära Domnarvet


Jönisgatan 9
784 74  Borlänge

ICA Nära Ornäs


Kolstigen 1
784 77  Borlänge

Fler brevporton i Borlänge

ICA Supermarket Kvarnen


Kvarnforsgatan 2
784 66  Borlänge

Posten Företagscenter


Skomakargatan 5
781 70  Borlänge

Hemköp Södra Backa


Hammargatan 8
781 71  Borlänge

Hemköp Tjärna C


Jan Ers Gata
784 51  Borlänge

Ännu mer brevporton hos postkontor i Borlänge

ICA Nära


Sör Sellnäs 231
781 98  Borlänge

Maxi ICA Stormarknad


Mjälgavägen 2
784 37  Borlänge


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter