Brevporto i Falun

Brevporto i Falun Tillsammans finns det 8 postombud i Falun som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Falun och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Falun till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Falun där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Dalarnas län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Falun genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Falun

OKQ8


Gruvgatan 19
791 62  Falun

Coop Mitt


Källviksvägen 5
791 52  Falun

ICA Supermarket Falan


Falugatan 7
791 71  Falun

Fler brevporton i Falun

Postnord Group


Ryckepungsvägen 4
791 77  Falun

Hemköp i Hosjö


Centralvägen 7
791 46  Falun

Willy:s


Norra Järnvägsgatan 25
791 35  Falun

ICA Supermarket Slätta


Slätta Centrum
791 74  Falun

Ännu mer brevporton hos postkontor i Falun

Willy:s


Kopparvägen 28
791 41  Falun


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter