Brevporto i Mora

Brevporto i Mora Tillsammans finns det 5 postombud i Mora som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Mora och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Mora till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Mora där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Dalarna. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Mora genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Mora

Maxi ICA Stormarknad


Siljanssågsvägen 15
792 50  Mora

Posten Företagscenter


Tingsnäsvägen 5
792 32  Mora

OKQ8


Yvradsvägen 2
792 34  Mora

Fler brevporton i Mora

Spelkompaniet Tuvan


Önavägen 2
792 32  Mora

ICA Supermarket


Kyrkogatan 14
792 30  Mora


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter