Brevporto i Visby

Brevporto i Visby Tillsammans finns det 5 postombud i Visby som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Visby och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Visby till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Visby där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Gotland. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Visby genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Visby

ICA Nära Vibble


Vibble Snidaregatan 2
622 59  Visby

Posten Företagscenter


Skarphällsgatan 6
621 41  Visby

Maxi ICA Stormarknad


Follingboväg 70
621 53  Visby

Fler brevporton i Visby

Coop Öster


Österväg 7
621 45  Visby

ICA Nära Wisborg


Stenkumlaväg 36
621 49  Visby


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter