Brevporto i Östersund

Brevporto i Östersund Tillsammans finns det 7 postombud i Östersund som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Östersund och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Östersund till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Östersund där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Jämtlands län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Östersund genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Östersund

Time Östersund


Gustav III:s Torg
831 34  Östersund

Coop Forum


Chaufförvägen 27 A
831 48  Östersund

ICA Supermarket Odenhallen


Slåttervägen 31
831 61  Östersund

Fler brevporton i Östersund

Posten Företagscenter


Infanterigatan 7
831 32  Östersund

ICA Supermarket Matmästar´n


Samuel Permans Gata 26
831 42  Östersund

OKQ8


Semsåvägen 44
831 52  Östersund

Coop Nära


Barkvägen 2
831 72  Östersund


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter