Brevporto i Jönköping

Brevporto i Jönköping Tillsammans finns det 7 postombud i Jönköping som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Jönköping och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Jönköping till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Jönköping där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Jönköping län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Jönköping genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Jönköping

ICA Supermarket Klostergatan


Klostergatan 25
553 35  Jönköping

ICA Nära Hovslätt


Hammarvägen 140 A
556 28  Jönköping

Direkten Råslätt


Sparvhöksgatan 1
556 11  Jönköping

Fler brevporton i Jönköping

Posten Företagscenter


Kålgårdsgatan 27
553 23  Jönköping

Maxi ICA Stormarknad


Herkulesvägen 7
553 03  Jönköping

Willy:s


Birkagatan 8
554 65  Jönköping

Coop Konsum


Dalviksringen 20
554 45  Jönköping


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter