Brevporto i Kalmar

Brevporto i Kalmar Tillsammans finns det 6 postombud i Kalmar som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Kalmar och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Kalmar till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Kalmar där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Kalmar län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Kalmar genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Kalmar

ICA Supermarket Smedby


Dörbyvägen 3
394 70  Kalmar

Bilservice Rinkabyholm Macken


Furulidsvägen 3 B
394 77  Kalmar

Posten Företagscenter


Lorensbergsleden 1
392 39  Kalmar

Fler brevporton i Kalmar

Coop Konsum


Lille Bullens Väg
393 58  Kalmar

Coop Forum


Polhemsgatan 13
392 39  Kalmar

ICA Supermarket


Kanngjutarvägen
393 65  Kalmar


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter