Brevporto i Luleå

Brevporto i Luleå Tillsammans finns det 9 postombud i Luleå som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Luleå och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Luleå till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Luleå där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Norrbotten. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Luleå genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Luleå

Coop Norrbotten


Storhedsvägen 1 F
973 45  Luleå

Coop Konsum Loet


Storgatan 61
972 31  Luleå

Coop Konsum


Mjölkuddsvägen 69
973 41  Luleå

Fler brevporton i Luleå

Posten Företagscenter


Blomgatan 17
973 31  Luleå

ICA Supermarket Porsön


Professorsvägen 1
977 51  Luleå

ICA Nära Källan


Lingonstigen 33
973 33  Luleå

Coop Forum Örnäset


Rödkallens Väg 1
974 35  Luleå

Ännu mer brevporton hos postkontor i Luleå

Coop Konsum


Producentvägen 2
972 51  Luleå

Coop Konsum


Väderleden 41-43
976 33  Luleå


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter