Brevporto i Motala

Brevporto i Motala Tillsammans finns det 5 postombud i Motala som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Motala och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Motala till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Motala där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Östergötlands län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Motala genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Motala

ICA Supermarket Charlottenborg


Lustigkullevägen 4
591 47  Motala

Posten Företagscenter


Drakvägen 5
591 32  Motala

ICA Nära


Drottninggatan 52
591 27  Motala

Fler brevporton i Motala

Östenssons Livs


Bispmotalagatan 5-7
591 30  Motala

Maxi ICA Stormarknad


Bråstorp Hökaretorget
591 53  Motala


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter