A--0A-EG - EX - U2-0

Brevporto i Kristianstad

Brevporto i Kristianstad Tillsammans finns det 5 postombud i Kristianstad som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Kristianstad och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Kristianstad till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Kristianstad där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Skåne län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.

H-EG - EX - U2-1

Det går lätt att hitta ett postombud i Kristianstad genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Kristianstad

OKQ8 Anderbergs Service Station


Långebrogatan 52
291 59  Kristianstad

Coop Konsum


Ubbes Väg 3 D
291 65  Kristianstad

ICA Kvantum


Stridsvagnsvägen 1
291 39  Kristianstad

Fler brevporton i Kristianstad

Posten Företagscenter


Vattentornsvägen 9
291 32  Kristianstad

Coop Konsum


Almvägen 21
291 41  Kristianstad


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter