Brevporto i Trelleborg

Brevporto i Trelleborg Tillsammans finns det 6 postombud i Trelleborg som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Trelleborg och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Trelleborg till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Trelleborg där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Skåne. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Trelleborg genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Trelleborg

Coop Konsum


Klörupsvägen 39
231 56  Trelleborg

Posten Företagscenter


Vannhögsgatan 3
231 66  Trelleborg

Erik Lundströms Butik Entré


Hedvägen 125
231 66  Trelleborg

Fler brevporton i Trelleborg

ICA Supermarket


Nygatan 36
231 43  Trelleborg

OKQ8


Kontinentplan
231 42  Trelleborg

ICA Nära Treklövern


Fagerängsvägen 1
231 34  Trelleborg


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter