Brevporto i Katrineholm

Brevporto i Katrineholm Tillsammans finns det 5 postombud i Katrineholm som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Katrineholm och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Katrineholm till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Katrineholm där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Södermanlands län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Katrineholm genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Katrineholm

Posten Företagscenter


Starrvägen 7
641 49  Katrineholm

Coop Konsum


Köpmangatan 19
641 30  Katrineholm

Maxi ICA Stormarknad


Starrvägen 17
641 49  Katrineholm

Fler brevporton i Katrineholm

ICA Nära


Linnévägen 30
641 32  Katrineholm

ICA Supermarket Speceritjänst


Oddergatan 3
641 52  Katrineholm


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter