Brevporto i Bromma

Brevporto i Bromma Tillsammans finns det 8 postombud i Bromma som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Bromma och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Bromma till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Bromma där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Stockholms län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Bromma genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Bromma

City Gross


Bryggerivägen 10
168 67  Bromma

Posten Företagscenter


Ekbacksvägen 24
168 69  Bromma

Filmkedjan Abrahamsberg


Abrahamsbergsvägen 15
168 30  Bromma

Fler brevporton i Bromma

ICA Nära Smelivs


Sunnerdahlsplan 1
167 62  Bromma

Matbutiken i Blackeberg


Wergelandsgatan 3
168 48  Bromma

ICA Supermarket Brommaplan


Tunnlandet 1-3
168 36  Bromma

Alviks Kontorsmaterial


Gustavslundsvägen 159
167 51  Bromma

Ännu mer brevporton hos postkontor i Bromma

Engströms Livs


Nockeby Torg 1
167 74  Bromma


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter