Brevporto i Järfälla

Brevporto i Järfälla Tillsammans finns det 7 postombud i Järfälla som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Järfälla och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Järfälla till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Järfälla där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Stockholms län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Järfälla genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Järfälla

All in One


Viksjöplan 39
175 45  Järfälla

ICA Nära Söderhöjden


Frihetsvägen 50
177 33  Järfälla

Maxi ICA Stormarknad Barkarbystaden


Majorsvägen 4 A
177 44  Järfälla

Fler brevporton i Järfälla

Posten Företagscenter


Datavägen 7
175 43  Järfälla

Coop Nära


Jaktplan 1
175 63  Järfälla

Hemköp Jakobsbergs Centrum


Riddarplatsen 14
177 30  Järfälla

ICA Nära Gänget


Kallhälls Centrum 15
176 71  Järfälla


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter