A--0A-EG - EX - U2-0

Brevporto i Södertälje

Brevporto i Södertälje Tillsammans finns det 5 postombud i Södertälje som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Södertälje och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Södertälje till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Södertälje där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Stockholms län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.

H-EG - EX - U2-1

Det går lätt att hitta ett postombud i Södertälje genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Södertälje

Maxi ICA Stormarknad


Genetaleden 9
151 59  Södertälje

Tempo Linas Livs


Porslinsvägen 3
151 55  Södertälje

ICA Supermarket Kringlan


Storgatan 4
151 71  Södertälje

Fler brevporton i Södertälje

Tempo Fornhöjden


Fornhöjdsvägen 2
152 58  Södertälje

ICA Supermarket Weda


Bergaholmsvägen 11-13
152 42  Södertälje


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter