Brevporto i Spånga

Brevporto i Spånga Tillsammans finns det 6 postombud i Spånga som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Spånga och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Spånga till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Spånga där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Stockholms län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Spånga genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Spånga

Tensta Tobak & Spel


Tenstagången 49
163 64  Spånga

Rinkeby Tobak och Spel


Rinkebytorget 6
163 73  Spånga

Coop Nära


Spångavägen 311
163 46  Spånga

Fler brevporton i Spånga

Coop Konsum


Värsta Allé 4
163 51  Spånga

Coop Nära Bromsten


Duvbovägen 107
163 40  Spånga

Posten Företagscenter


Kronofogdevägen 54
163 51  Spånga


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter