Brevporto i Karlstad

Brevporto i Karlstad Tillsammans finns det 8 postombud i Karlstad som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Karlstad och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Karlstad till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Karlstad där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Värmland. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Karlstad genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Karlstad

ICA Supermarket Skåre


Centrumvägen 2
653 50  Karlstad

ICA Nära Mossbergs


Diamantvägen 3
655 93  Karlstad

ICA Nära Kärnan


Petersbergsgatan 25
653 44  Karlstad

Fler brevporton i Karlstad

Coop Konsum Norrstrand


Nolbygatan 6
654 62  Karlstad

Pekås Rud


Rudstorget 1
654 66  Karlstad

Coop Konsum Kronoparken


Signalhornsgatan 10
656 34  Karlstad

Coop Nära


Uttervägen 1
654 68  Karlstad

Ännu mer brevporton hos postkontor i Karlstad

ICA Nära Viken


Vikengatan 19
652 28  Karlstad


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter