Brevporto i Skellefteå

Brevporto i Skellefteå Tillsammans finns det 5 postombud i Skellefteå som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Skellefteå och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Skellefteå till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Skellefteå där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Västerbottens län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Skellefteå genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Skellefteå

OKQ8


Mackvägen 5
931 61  Skellefteå

ICA Kvantum


Kronbodgatan 4
931 44  Skellefteå

ICA Supermarket Torget


Stationsgatan 16
931 31  Skellefteå

Fler brevporton i Skellefteå

Moröbacke Frisören


Myntgatan 7
931 48  Skellefteå

Posten Företagscenter


Norrbölegatan 66
931 37  Skellefteå


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter