Brevporto i Umeå

Brevporto i Umeå Tillsammans finns det 6 postombud i Umeå som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Umeå och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Umeå till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Umeå där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Västerbottens län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Umeå genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Umeå

ICA Nära Bågen


Rådhusesplanaden 18 A
903 28  Umeå

Coop Forum


Formvägen 4
906 21  Umeå

OKQ8


Parkvägen 7
903 42  Umeå

Fler brevporton i Umeå

ICA Supermarket Teg


Verkstadsgatan 1
904 32  Umeå

OKQ8 Kronoparken


Kronoskogsvägen 20
903 61  Umeå

preem


Vallmovägen 64
903 52  Umeå


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter