Brevporto i Borås

Brevporto i Borås Tillsammans finns det 9 postombud i Borås som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Borås och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Borås till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Borås där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Västra Götalands län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Borås genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Borås

ICA Supermarket Hultatorg


Hultatorg 1
507 50  Borås

Yx-Tobak


Allégatan 12
503 32  Borås

Posten Företagscenter


Bockasjögatan 12
504 30  Borås

Fler brevporton i Borås

ICA Supermarket Knalleland


Bergslenagatan 7
506 30  Borås

Maxi ICA Stormarknad


Trandögatan 20
504 33  Borås

City Gross


Göteborgsvägen 181
504 63  Borås

Trandareds Närbutik


Trandaredsgatan 43
507 61  Borås

Ännu mer brevporton hos postkontor i Borås

Florells Frukt & Tobak


Fjällgatan 1
504 65  Borås

Borås Snuslager Kiosk & Spel


Österlånggatan 48
503 37  Borås


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter