Brevporto i Skövde

Brevporto i Skövde Tillsammans finns det 8 postombud i Skövde som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Skövde och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Skövde till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Skövde där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Västra Götaland. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Skövde genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Skövde

Hemköp Hentorpshallen


Gröna Vägen 48
541 54  Skövde

ICA Nära Norrmalm


Gustav Adolfs Gata 6
541 49  Skövde

Maxi ICA Stormarknad


Köpmannagatan 3
541 45  Skövde

Fler brevporton i Skövde

Hemköp Rydshallen


Timmervägen 1 A
541 64  Skövde

Posten Företagscenter


Vipans Gränd 8
541 31  Skövde

ICA Nära Blomman


Hästskovägen 6
541 70  Skövde

Coop Extra


Vipans Gränd 6
541 31  Skövde

Ännu mer brevporton hos postkontor i Skövde

ICA Nära Skultorp


Klagstorpsvägen 6
541 57  Skövde


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter