Brevporto i Karlskrona

Brevporto i Karlskrona Tillsammans finns det 6 postombud i Karlskrona som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Karlskrona och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Karlskrona till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Karlskrona där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Blekinge. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Karlskrona genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Karlskrona

Hemköp


Ronnebygatan 34
371 33  Karlskrona

Cityhallen Spel & Tobak


Arklimästaregatan 40
371 36  Karlskrona

Posten Företagscenter


Blåportsgatan 7
371 42  Karlskrona

Fler brevporton i Karlskrona

Mariebergs Livs


Gullbernavägen 1 C
371 43  Karlskrona

Hästö Herrgårdsbutik


Herrgårdsvägen 1
371 42  Karlskrona

Pantarholmens Servicebutik


Landsvägsgatan 10
371 39  Karlskrona


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter