A--0A-EG - EX - U2-0

Brevporto hos Bergsjö Kiosk & Spel Jacada

Brevporto hos Bergsjö Kiosk & Spel Jacada i Bergsjö Bergsjö Kiosk & Spel Jacada är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Bergsjö. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Gävleborg.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som Bergsjö Kiosk & Spel Jacada så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte Bergsjö Kiosk & Spel Jacada är öppet. Dock ska du alltid höra efter med Bergsjö Kiosk & Spel Jacada först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som Bergsjö Kiosk & Spel Jacada för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


Bergsjö Kiosk & Spel Jacada


Storgatan 21 B
820 70   Bergsjö
0652-100 07


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter