A--0A-EG - EX - U2-0

Brevporto hos ICA Supermarket Delsbohallen

Brevporto hos ICA Supermarket Delsbohallen i Delsbo ICA Supermarket Delsbohallen är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Delsbo. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Gävleborgs län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som ICA Supermarket Delsbohallen så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte ICA Supermarket Delsbohallen är öppet. Dock ska du alltid höra efter med ICA Supermarket Delsbohallen först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som ICA Supermarket Delsbohallen för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


ICA Supermarket Delsbohallen


Edevägen 5
820 60   Delsbo
0653-168 10


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter