Brevporto hos Lollipop i Åsa

Brevporto hos Lollipop i Åsa i Åsa Lollipop i Åsa är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Åsa. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Hallands län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som Lollipop i Åsa så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte Lollipop i Åsa är öppet. Dock ska du alltid höra efter med Lollipop i Åsa först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.


Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som Lollipop i Åsa för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


Lollipop i Åsa


Åsa Stationsväg 15 B
439 55   Åsa
0340-65 50 70


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter