A--0A-EG - EX - U2-0

Brevporto hos Maxi ICA Stormarknad

Brevporto hos Maxi ICA Stormarknad i Mellbystrand Maxi ICA Stormarknad är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Mellbystrand. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Hallands län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som Maxi ICA Stormarknad så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte Maxi ICA Stormarknad är öppet. Dock ska du alltid höra efter med Maxi ICA Stormarknad först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som Maxi ICA Stormarknad för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


Maxi ICA Stormarknad


Söderleden 1
312 61   Mellbystrand
0430-782 00


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter