Brevporto hos Handlar´n Totebo Lanthandel

Brevporto hos Handlar´n Totebo Lanthandel i Totebo Handlar´n Totebo Lanthandel är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Totebo. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Kalmar län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som Handlar´n Totebo Lanthandel så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte Handlar´n Totebo Lanthandel är öppet. Dock ska du alltid höra efter med Handlar´n Totebo Lanthandel först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.


Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som Handlar´n Totebo Lanthandel för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


Handlar´n Totebo Lanthandel


Hagavägen 13
590 92   Totebo
0490-610 39


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter