Brevporto hos Elkedjan/Lindgrens Bygg & Järn

Brevporto hos Elkedjan/Lindgrens Bygg & Järn i Urshult Elkedjan/Lindgrens Bygg & Järn är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Urshult. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Kronobergs län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som Elkedjan/Lindgrens Bygg & Järn så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte Elkedjan/Lindgrens Bygg & Järn är öppet. Dock ska du alltid höra efter med Elkedjan/Lindgrens Bygg & Järn först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.


Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som Elkedjan/Lindgrens Bygg & Järn för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


Elkedjan/Lindgrens Bygg & Järn


Södra Vägen 9
360 13   Urshult
0477-200 00


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter