Brevporto hos ICA Nära E-Fyren

Brevporto hos ICA Nära E-Fyren i Jävrebyn ICA Nära E-Fyren är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Jävrebyn. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Norrbottens län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som ICA Nära E-Fyren så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte ICA Nära E-Fyren är öppet. Dock ska du alltid höra efter med ICA Nära E-Fyren först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.


Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som ICA Nära E-Fyren för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


ICA Nära E-Fyren


Jävrevägen 200
944 94   Jävrebyn
0911-23 00 70


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter