Brevporto hos Blinds Bensin & Kiosk

Brevporto hos Blinds Bensin & Kiosk i Övre Soppero Blinds Bensin & Kiosk är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Övre Soppero. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Norrbotten.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som Blinds Bensin & Kiosk så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte Blinds Bensin & Kiosk är öppet. Dock ska du alltid höra efter med Blinds Bensin & Kiosk först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.


Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som Blinds Bensin & Kiosk för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


Blinds Bensin & Kiosk


Övre Soppero 104
980 14   Övre Soppero
0981-300 42


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter