Brevporto hos ICA Supermarket Olof Nils

Brevporto hos ICA Supermarket Olof Nils i Bjärnum ICA Supermarket Olof Nils är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Bjärnum. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Skåne län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som ICA Supermarket Olof Nils så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte ICA Supermarket Olof Nils är öppet. Dock ska du alltid höra efter med ICA Supermarket Olof Nils först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.


Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som ICA Supermarket Olof Nils för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


ICA Supermarket Olof Nils


Järnvägsgatan 2
280 20   Bjärnum
0451-77 53 40


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter