Brevporto hos ICA Nära Djurö

Brevporto hos ICA Nära Djurö i Djurhamn ICA Nära Djurö är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Djurhamn. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Stockholms län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som ICA Nära Djurö så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte ICA Nära Djurö är öppet. Dock ska du alltid höra efter med ICA Nära Djurö först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.


Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som ICA Nära Djurö för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


ICA Nära Djurö


Gransbergsvägen 2
139 73   Djurhamn
08-571 504 01


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter