A--0A-EG - EX - U2-0

Brevporto i Huddinge

Brevporto i Huddinge Tillsammans finns det 5 postombud i Huddinge som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Huddinge och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Huddinge till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Huddinge där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Stockholms län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.

H-EG - EX - U2-1

Det går lätt att hitta ett postombud i Huddinge genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Huddinge

Coop Extra


Forelltorget 6
141 47  Huddinge

Coop Extra


Ågestavägen 1
141 37  Huddinge

ICA Nära Stuvsta


Stationsvägen 38
141 40  Huddinge

Fler brevporton i Huddinge

Posten Företagscenter


Sjödalsvägen 33
141 46  Huddinge

ICA Supermarket Kvarnen


Kvarnbergsplan 10
141 45  Huddinge


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter