Brevporto hos Posten Företagscenter

Brevporto hos Posten Företagscenter i Kungens Kurva Posten Företagscenter är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Kungens Kurva. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Stockholms län.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som Posten Företagscenter så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte Posten Företagscenter är öppet. Dock ska du alltid höra efter med Posten Företagscenter först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.


Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som Posten Företagscenter för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


Posten Företagscenter


Ellipsvägen 5
141 75   Kungens Kurva
020-23 22 21


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter