Brevporto i Nacka

Brevporto i Nacka Tillsammans finns det 5 postombud i Nacka som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Nacka och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Nacka till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Nacka där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Stockholms län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Nacka genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Nacka

Posten Företagscenter


Vattenverksvägen 8
131 41  Nacka

ICA Kvantum Sickla


Siroccogatan 4
131 54  Nacka

ICA Supermarket Ektorp


Gamla Landsvägen 10
131 47  Nacka

Fler brevporton i Nacka

ICA Nära Henriksdal


Henriksdalsringen 117
131 32  Nacka

Maxi ICA Stormarknad


Per Hallströms Väg 1
131 39  Nacka


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter