Brevporto i Saltsjö-Boo

Brevporto i Saltsjö-Boo Tillsammans finns det 4 postombud i Saltsjö-Boo som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Saltsjö-Boo och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Saltsjö-Boo till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Saltsjö-Boo där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Stockholms län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Saltsjö-Boo genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Saltsjö-Boo

Björknäs Spel & Service


Björknäs Torg 13
132 40  Saltsjö-Boo

Food Market Entre - Home


Ormingeplan 2
132 30  Saltsjö-Boo

Alfakomp


Svarvarvägen 3
132 38  Saltsjö-Boo

Fler brevporton i Saltsjö-Boo

Coop Extra


Ormingeplan 3
132 30  Saltsjö-Boo


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter