Brevporto i Solna

Brevporto i Solna Tillsammans finns det 6 postombud i Solna som säljer frimärken till brevporton och där kan du säkert få tag på portotabeller för rätt frankering på breven och vykorten. Ibland kan det vara svårt att hitta vilket ett öppet postkontor i Solna och då finns det istället många postombud som har öppet från tidig morgon till sen kväll.

Det är inte alltid så lätt att veta vad som gäller för brevporto för lite udda brev och paket. Information och betyg om olika frankering, frimärken och proto från Solna till andra delar av världen kan du oftast hitta via nätet.

Då det finns flera ombud i Solna där ni kan hitta vackra frimärken och få hjälp med att skicka rekommenderade försändelser och ännu fler finns i Stockholms län. När ni kontaktar ett postombud kan de ofta även hjälpa till med madrasserade bubbelkuvert och kartonger om ni vill skicka något större än bara ett litet brev.

Mycket info gällande aktuella brevporton och avgifter för försändelser kan du också få hemsidorna hos t.ex. PostNord. Även företag som DHL och Schenker distribuerar paket och försändelser.


Det går lätt att hitta ett postombud i Solna genom att kolla med någon där ni kan köpa frimärken och få portotabeller så ni får rätt brevporto på era vykort, brev och paket:

Tips på bra postkontor i Solna

Jourhörnet


Solnavägen 102 B
169 51  Solna

ICA Nära


Armégatan 18
171 71  Solna

Direkten


Storgatan 70
171 52  Solna

Fler brevporton i Solna

Hemköp Ulriksdal


Bagartorpsringen 53-55
170 65  Solna

ICA Nära Bergshamra


Odlingsvägen 4
170 77  Solna

Posten Företagscenter


Englundavägen 5
171 41  Solna


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter