A--0A-EG - EX - U2-0

Brevporto hos Saxnäs Lanthandel

Brevporto hos Saxnäs Lanthandel i Marsfjäll Saxnäs Lanthandel är det enda postombudet som kan erbjuder frimärken till brevportot och hjälpa till med försändelser i Marsfjäll. Då både brevavgiften och tömningstiderna varierar är det bra att kolla med andra postkontor och postombud som också erbjuder portotabeller och brevporto i Västerbotten.

Glöm inte att brevportot varierar med vikten på brevet men även i viss mån på brevets storlek. Dessutom kan du spara lite pengar om du väljer Ekonomibrev istället för 1:a klassbrev.

Eftersom det inte finns så många som tillhandahåller frimärken och brevporton på samma ort som Saxnäs Lanthandel så kan det vara aktuellt att höra efter med något mer postombud på annan ort om inte Saxnäs Lanthandel är öppet. Dock ska du alltid höra efter med Saxnäs Lanthandel först eftersom där kan du säkert hitta en ny fräsch portotabell och köpa frimärken så du får korrekt brevporto.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du komma i kontakt med ett postombud som Saxnäs Lanthandel för att skaffa frimärken till ditt brevporto enligt nedan:


Saxnäs Lanthandel


Saxnäs 0
910 88   Marsfjäll
0940-700 16


Allt om brevportot

Här hittar du allt du behöver veta om brevporto och portotabeller.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Brevporto
Till förstasidan på www.brevporto.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtrikesPortotabellNyheter